facebook tracking

Ekonomiassistent med passion för kollegor och kunder

Vår värdegrund är Passion för kollegor och kunder där medarbetaren sätts i första rummet. Delar du vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Ansök här

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vår värdegrund är Passion för kollegor och kunder där medarbetaren sätts i första rummet och det är viktigt att du delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. 

EKONOMIASSISTENT TILL NEWSEC!

Är du en nyexaminerad ekonom och/eller har erfarenhet av redovisning? Är du dessutom nyfiken på fastighetsbranschen? Vi på Newsec välkomnar en ekonomiassistent med stort engagemang till vårt växande kontor i Göteborg!

EKONOMISK FÖRVALTNING

ETT AV NORDENS STÖRSTA TEAM

Med ett expertteam på 367 medarbetare inom ekonomisk förvaltning erbjuder vi kvalitetscertifierade processer, kompetent och pålitlig service samt professionella och skräddarsydda rapporter – allt med hög leveranssäkerhet. Newsec är branschledande när det gäller att arbeta med hyresavtal, koncernredovisning och bolagsredovisning.

Vi har ett kundanpassat erbjudande och tillhandahåller bland annat löpande redovisning och konsolidering, legal- och verksamhetsrapportering, IFRS-rapportering samt rådgivning och stöd vid förvärv eller avyttringar av bolag och fastigheter. Allt med den trygghet ni efterfrågar.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor